hjem / support / ssl certificate csr generation / apache openssl

Opret dit Certificate Signing Request (CSR) for Apache SSL med OpenSSL

Opret dit OpenSSL CSR - På den hurtige og nemme måde!

Dette er den hurtigste og nemmeste måde du kan lave dit Certificate Signing Request (CSR) til din Apache server. Angiv kun det "Common Name" som du bruger til at nå din server eller indtast URLen på den side, du ønsker at bruge SSL med, tryk enter/return knappen hvorefter du kan klip og klister OpenSSL CSR kommandoen i din terminal.

Share

Step 1: Angiv det Common Name som du bruger til at nå din server.

"Common Name" kan være en af de følgende:

• Et Fuldt Kvalificeret Domænenavn (f.eks. "sikker.ditdomæne.dk")
  • Et Fuldt Kvalificeret Domænenavn med wildcard symbol (*) i starten af domænenavnet (f.eks. *.ditdomæne.dk or *.sikker.ditdomæne.dk).
  • Et Internt Servernavn (f.eks. "intranetserver")
  • En Privat IP adresse (f.eks. "192.168.0.1")
  • En Offentlig IP adresse (f.eks. "202.144.8.10")

Alternativt kan du også angive URLen på den side, du ønsker at bruge SSL med, i feltet nedenfor og vores system vil finde den korrekte "Common Name" for dig.

Brug for mere hjælp ?

Du er velkommen til at kontakte os på

E-mail support@qualityssl.com

Telefon +45 30 29 19 09

vedrørende installationsspørgsmål eller rådgivning omkring Quality SSL certifikater.